Over ons

Bavo ღ Lieselotte = Balot

 

Balot – een exclusief Belgisch merk gecreëerd door 2 jonge lovers. Het begon allemaal toen ze een discussie kregen over een trui die Lieselotte wou kopen maar waar Bavo niets van vond. Die discussie groeide uit tot hun eigen kledingmerk. Een paar schetsen later werd hun droomsweater al geproduceerd voor verkoop. Hun opzet om de ideale sweater te maken, is geslaagd.  Klassevol en casual, exclusief en bovendien tijdloos.


KWALITEIT


Kwaliteit is één van onze troeven. Let er maar eens op bij jezelf. Wil jij ook niet vaak hetzelfde kledingstuk uit jouw kast kiezen? Ja toch? Iedereen heeft namelijk lievelingskledij. Sommige dingen draag je liever dan andere. Het zou dan ook erg jammer zijn als de kwaliteit van jouw lievelingskleren achteruit zou gaan door deze vaak aan te doen of te wassen.
Kiezen voor Balot is kiezen voor kwaliteit.

EXCLUSIVITEIT


Exclusiviteit onderscheidt ons van de rest. Op bovenstaande foto zie je dat onze sweater uit een uniek stofpatroon bestaat en dat de linkermouw van onze sweater afgewerkt is met Swarovski. Ook ons opschrift en logo werden beide geborduurd. Deze drie elementen zorgen voor de nodige klasse! Ook het aantal stuks per maat dat we verkopen, is beperkt.
Voel je exclusief en zelfzeker met Balot.

MET LIEFDE GEMAAKT


Met liefde gemaakt mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Letterlijk omdat Bavo en ik (Lieselotte) verliefd werden in 2015 en we met ‘Balot’ gestart zijn eind 2016. We wouden als koppel heel graag iets doen samen. Figuurlijk bedoelen we uiteraard dat Balot onze passie geworden is waar we heel graag aan willen blijven werken. Hard werk wordt beloond!
Laat je mee omhelzen door onze liefde! ♥

Klik HIER om terug naar onze shop te gaan!